Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Uoči snimanja emisije o bolesnom Miji, na Mijinu sreću u studio upada bijesni Andrija, uvjeren da su Božo i Ivana zajedno. Potuče se s Božom, slučajno ozlijedi Miju i prekida intervju.

Tomo sazna da je Duda bacio u smeće njihov rođendanski poklon i shvaća da nije riječ o dobrom čovjeku. Traži od Marka pomoć u borbi za pravdu i postaju. Petra i Marko se pomire i provedu noć zajedno.
Zorka odluči povesti Lidiju u prvu akciju s kojom će zaraditi za Mijinu operaciju. Andrija i Nediljko se bune, no nema im druge. Pakiraju robu i čekaju početak akcije.

Božo otpusti Ivanu na Mirinu molbu. Ivana to teško primi, a dodatno ju pogodi što ju Andrija stavlja u kaznu sličnu zatvorskoj.
Marko potiče Božu da se raspopi, ali Božo je neodlučan i vrijeme posvećuje humanitarnoj akciji za Miju. Ante se sve dublje zapliće u svoje laži, ne želi Sandri priznati da ju je iskoristio i lažirao bolest.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju