Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

Kod Štiglića je došla arheologinja Olgica. Gordana je u panici što još nema artefakata pa uspavljuje Olgicu Mijinim čajem. Naposlijetku, Štiglići ipak dolaze do artefakata, jer Luku i Sandru in flagranti zatekne Sandrin dečko te krene goniti Luku u namjeri da ga namlati. Mijo i Ante uspiju pobjeći iz Sandrine kuće, ali Gordana i Mirela imaju problem - arheologica Olgica je onesviještena, a Mate im dolazi u kuću vidjeti unuku. Kad se konačno riješe Mate, a Olgica se probudi, Štiglići su presretni, jer se Olgica zainteresira za artefakte i odnosi ih na analizu.         
Mate i Tadija prijete Toniju kako ne smije samo iskoristiti i povrijediti Almu. Iako ustrašen, Toni svejedno ne može popustiti svom muškom nagonu i odlazi na spoj s Almom.                                                                                                                    
Anđelka i Mira toliko se uzbude kad otkriju da je glumac Toni u Lokvici da priušte Andriji i Nediljku vatrenu noć. No, momci naposlijetku shvate da iza toga stoji Toni.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti u ponedjeljak te od srijede do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju