Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Uvjeren da je u šumi oteta žena, Tomo nagovori Marka da podigne policiju na pretragu šume. Marko pobjesni kada ništa ne nađu.

Jure kod kuće razgovara s papigom koja nauči od njega određene riječi: otmičari, Jure je glavni, šverc, Lidija pali Bosnu itd. Juri papiga pobjegne i odleti u župni dvor, gdje ju nađe Tomo i čuje papigine riječi o švercu. Tomo nosi papigu Marku, ali papiga pred njim šuti. Izludjeli Marko ju vraća Đuri, a Skorupovići ostanu bez Đurinog novca.

Ljubičine ucjene ne prestaju. Zorka se sukobljava s Ljubicom koja joj daje uvjet - pustit će ih na miru, ako joj Božo pomogne u bijegu iz zatvora.

Mijo je ljut jer će Nediljko predstavljat brend umjesto njega. Kod Štiglića je organizirano slikanje Nediljka. Gordana im svima složi mezu, a Mijo je bijesan. Nediljko uspješno odradi fotografiranje, a Petra se vraća s novim zahtjevom naručitelja - i Gordana i Ante će se fotografirati za kampanju - kao obitelj. Štiglići se nadaju da će biti zvijezde.

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju