Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Andrija i Mijo lobiraju za glasove za zapovjednika DVD-a. Obojica shvaćaju da im za pobjedu treba Marko. Andrija zove Marka da se fotografira za kalendar, a Gordana ga pozove na ručak.

Marko pristaje na fotografiranje na kojem se zabavi s Petrom, a zatim odlazi k Miji na ručak, svjestan da ga obrađuju. Na ručku se Gordana i Mijo posvađaju, a Marko od neugode pobjegne.

Stana je došla kod Mate da za Zorku izvidi situaciju. Ona zadatak obavi tako da Mate zamoli Krešu da odvede Sandru iz kuće, a Krešo napokon prekida sa Sandrom.

Kad Zorka ugleda Marka na kalendaru, naredi Luki da ga izbaci. Marko zato na skupštini ne glasuje ni za nikog. Rezultat je izjednačen, a nakon dvoboja s brentačama, Andrija ostaje zapovjednik DVD-a Lokvica.

Lidija nije dobila posao. Andrija je ljut, jer nije ni znao da se prijavila. Kada ju krene na svoj način tješiti, Lidija se još više ražalosti.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju