Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

U inat Zorki, Andrija nalazi jednog od najboljih distributera s ovih prostora, stanovitog Frenkija. Frenki pristaje ući u posao s njima, no kada Zorka primjeti da je starac dementan, zabranjuje suradnju s njim. Nediljko, Andrija i Mijo odluče je ne poslušati. Njima se Frenki čini potpuno zdrav.

Mijo pokušava od Gordane iznuditi ključić kako bi otključao sef i ušao u posao s porculanom, ali ona mu ga ne da.

Mate poziva Marka kod sebe doma gdje ga Krešo nevoljko gleda. Međutim, kad vidi da je Marko odlično društvo za Matu i Mirelu, i on omekša.

Zorka moli Krešu da se malo više pozabavi Petrom. Krešo zove Petru u izlazak, međutim, ona ga odbija zbog prethodnog dogovora s Markom, što Krešo ne zna. Krešo na kraju ugleda Marka i Petru kako zajedno odlaze iz kafića pojesti sladoled u obližnji lokal. On i Ante odluče ih pratiti. Pokušaj pljačke lokala zajedničkim snagama riješe Krešo, Marko i Ante. Ante se slavodobitno slika s oborenim pljačkašem.

Jure je na bratov nagovor odlučio Lidiji prirediti još jedno iznenađenje. Krišom ulazi u njenu sobu i krevet joj zasipa laticama. Međutim, u krevetu nije Lidija nego Božo.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju