Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi serije

Ivana i Božo vježbaju za plesno natjecanje. Ivana jedva uvjeri Božu da to ne shvaća preozbiljno, ali Božo u Udbini sretne svog ljutog protivnika – „Srebrnog letača“. Zainati se da će pobijediti i Ivanu tjera da neumorno vježba.
Mijo čuje kako Tonijev agent traži od Tonija sočnu priču kojom bi zadržali medijski interes pa Gordana i Mijo odluče slikati Tonija u zagrljaju s nekom ženom, ne bi li fotografiju prodali novinama. Gordana odluči da će ona biti ta. No, uspije se s njim samo posvađati. Tada spaze da Toni i Petra nešto mute. Prate ih do večere sa Skorupovićima, gdje čekaju priliku da ih slikaju. No, ni u tome ne uspiju; padnu i umalo budu uhvaćeni.                                                                                              
U međuvremenu, Toni je oduševljen Andrijom i Zorkom koja je odlučila ozbiljno uključiti Tonija u svoje švercerske planove, ali i testirati je li spreman za akciju. Kada ih u razgovoru prekine bljesak Mijinog blica, Toni pomisli da su paparazzi pa Zorka odustaje od ideje. Toni je prevelik rizik.
Željka šalje Marka u Valpovo na seminar o ophođenju kolega s kolegicama. Marko nije sretan s tom idejom, a još manje kad sazna da je Toni kod Petrinih na večeri. 

 

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju