Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Zorka se vraća iz bolnice i svi su uznemireni. Mijo se boji da će ga optužiti za trovanje pa joj donosi invalidska kolica i nudi cjelodnevnu njegu. Andrija i Petra kalkuliraju što će reći vezano uz Ljubanovo, ali na kraju Zorka sve sazna.

Marko iznenada kihne dok mu Mijo namješta vrat pa ga Mijo pogrešno centrira i Marka još više ukliješti. Takav ukočen odlazi kod Zorke koja, suprotno od Stane, ne želi optužiti Miju za pokušaj ubojstva.

Prvo Nediljko i Anđelka, a onda i svi ostali doznaju da su se Jure i Lidija zapravo vjenčali na dan svog propalog vjenčanja. Iako svi strepe od Zorkine reakcije, Zorka informaciju o vjenčanju prima potpuno normalno.

Mate saznaje da je Krešo u njegovoj uniformi opljačkao Ljubanovo te ga izbacuje iz kuće. Krešo se želi sam obračunati s bandom iz Ljubanova, no Petra ga spriječi. Nakon toga, Krešo daje otkaz Zorki te noć provede u Vatrogasnom domu.

Andrija i Nediljko izbacuju Lidiju i Juru iz sobe kako bi im sastavili novi krevet. Lidija i Jure ne vjeruju što se događa.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju