Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Kako bi ispunili Zorkin uvjet, Lidija, Luka i Jure kupuju od Kunca kip anđela za Stanin grob. Kunac im proda kip sa svoje obiteljske grobnice.

Andrija i Nediljko iz dosade odluče pokupiti stare lampaše s groblja. Na groblju Nediljko podijeli s Andrijom uspomenu na prvi seks – s Micom. Njih dvojica se potuku, a Alma ih privede i isporuči ženama.

Štiglići odluče prodavati svoje stvari ne bi li namaknuli koju kunu. Mijo ostavlja kosilicu Kreši na čuvanje, sve kako ju ne bi prodao.

Tomo i Zdenko primaju dojavu da je u šumi švercer. Tomo i Zdenko izlaze na teren i elektrošokerom svladaju "švercera". No, ispostavi se da je riječ o Dudi, policajcu iz unutarnje, koji je stigao u Lokvicu kako bi ispitao efikasnost policije. Duda priznaje Marku svoju stvarnu ulogu i otkriva da PU Lokvici prijeti gašenje.

Ante pokuša prodati televizor don Boži, slaže mu da mu je potreban novac za Mijino liječenje. Božo obeća donaciju, uz diskreciju. Ante je sretan, dok u župnom uredu ne uhvati Marka i Mirelu koja mu prizna da je trudna. Ante, zatečen informacijom, pobjegne.

Seriju "Na granici" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju