Najpoznatije imanje u Hrvatskoj 'Farma, u nedjelju je po peti put otvorilo svoja vrata. 18 kandidata krenulo je u bitku za osvajanje pola milijuna kuna.

'U petoj sezoni farme koncept se uvelike razlikuje od prijašnjih sezona. U ovoj sezoni gledatelji će vidjeti dvije farme. Jedna će imati puno lošije i zahtjevnije uvjete, za razliku od druge novije farme, gdje će farmeri moći uživati u puno lakšim životnim uvjetima', izjavila je kreativna producentica Gordana Čorapina Kojundžić.

Svaka je farma već prvog dana dobila svojega Gazdu. Na čelo nove farme stao je agroturistički tehničar iz Prugovca Kristijan Nikšić, a staru farmu prvi će tjedna voditi 28- godišnji Goran Kaleb iz Rogotina. Goranov rad u polju područje je u kojem može podučiti i druge farmere, a glavni adut za pobjedu mu je i vesela narav. 'Vole me ljudi, ali volim i ja njih', rekao je Goran.

23- godišnji Kristijan, gazda nove farme inače je sa sela. 'Želim naučiti ono što nisam znao, da vidim kako se živjelo', izjavio je Kristijan na pitanje što očekuje od Farme. Najdraže seoske aktivnosti su mu cijepanje drva i hranjenje životinja. Kao gazda neće imati nimalo jednostavan zadatak, ali spreman je na sve.

U Kristijanovu timu na novoj farmi naći će se i 41- godišnji Damir Toplek iz Čakovca. Njegovo iskustvo sa životom na selu uvelike će pomoći gospodarstvu. 'Roditelji su uvijek imali neke životinje – svinje, kokoši, kozu', izjavio je Damir s kojim je na Farmu ušla i njegova djevojka Lara koja je na staroj farmi.


'Prijavila sam se na Farmu jer volim nova iskustva i težim nečem više i mislim da ću tu naučiti mnoštvo novih stvari i upoznati nove ljude, a i zbog novca naravno!', rekal je Lara.

Lari će biti lakše jer je s njom na staroj farmi i njezina sestra Sara, a djevojke za sebe kažu da su u potpunosti različite. Lara se u show prijavila jer voli nova iskustva, a Saru je pak prijavila sestra. Iako o samoj farmi prije ulaska Sara nije znala mnogo, smatra da će izdržati duže od sestre.


Više o Farmi i kandidatima pogledajte u priloženom videu IN magazina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju