Uz glumačku, Kutsijeva glavna profesija je ona pjevačka

Ahmet Kutsi Karadoğan, poznatiji kao Kutsi, a nekima i kao Halil, turski je skladatelj, pjevač zabavne glazbe, tekstopisac i glumac. Od njegovih pjesama na YouTube-u, rekord drži duet s turskom pjevačicom Zarom s gotovo 50 milijuna pregleda.
Dosad je izdao 7 albuma i utjelovio 6 glumačkih uloga.

Poslušajte kako zvuči u ulozi pjevača:

Prije 20 godina došao je u Istanbul s malim albumom u kojem je sve pjesme napisao i kompozirao sam, ali nije uspio privući pozornost producenata. Odlučan, Kutsi je nastavio raditi na glazbi te je uspio privući pažnju producenta Erola Kösea. U rekordnom vremenu od 26 dana uspio je dovršiti svoj prvi album "Aşk Payını Aldı" ("Ljubav je imala svoj dio"). 
Kutsi je dobio ime po pjesniku Ahmetu Kutsiju Teceru.

U turskoj uspješnici "Melek" gledamo ga kao Halila, sina obitelji Širhan. U mladosti je trebao oženiti Melek, no ona je na dan vjenčanja pobjegla. Iako bi se očekivalo da prema njoj osjeća mržnju, on je jedini koji i nakon toliko godina ne može prežaliti Melek. Osjećaji koje nosi u srcu su mu teret. Ništa ne može osjećati ni prema komu drugome, barem zasad.

 

 

Fotografijom na svom Instagram profilu u svibnju je zahvalio kolegama i gledateljima serije: "Zahvaljujem svima koji su doprinijeli ovoj bajci, mojim kolegama glumcima, mojim suigračima i gledateljima koji nas nisu ostavili na miru. Zadržite osmijeh na licu ... S ljubavlju i pozdravom 🖤🙏."

 

Najzanimljivije trenutke tjedna pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Melek" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju