Na natjecanju ''European Excellence Award'' Nova TV među najboljima u kategoriji ''Najbolji komunikacijski tim godine''.

Tim digitalnog marketinga Nove TV nakon ulaska u finale nagrade ''The Drum Social Buzz Award'' ulazi među najbolje i prema odluci žirija međunarodne nagrade ''European Excellence Award''. U kategoriji ''Najbolji komunikacijski tim godine'' Nova TV našla se tako u finalu u konkurenciji s timovima iz Bayera, UEFA-e, World Economic Foruma i Boehringer Iglelheima.

Odjel digitalnog marketinga Nove TV je najmlađi odjel unutar korporacije, a tim čini sedam digitalnih stručnjaka koji rade na nizu projekata koji su prepoznati što na domaćem što na međunarodnom tržištu te im je ovo čak deseta ovogodišnja nominacija za neku inozemnu nagradu, a druga za Najbolji tim godine.

Podsjetimo, digitalni projekti prepoznati su do sada od strane natjecanja ''Social Buzz Award'', a ispred digitalnog tima Nove TV je, osim svečane ceremonije ''The Drum Social Buzz Awarda'' koja je 28. studenog u Londonu, i proglašenje dobitnika za ''Digiday Awards'' u New Yorku 14. studenog, također za projekt TLZP social. Ove godine digitalni tim Nove TV se može pohvaliti i finalima za projekt ''Zadovoljna akademija'' na natjecanjima ''Digiday Marketing & Advertising awards Europe'' i ''The Native Advertising Awards''.

Činjenica je da se tim digitalnog marketinga Nove TV ubraja među najbolje na svijetu, a tko su i dobitnici ovih prestižnih nagrada saznat ćemo 6. prosinca na ceremoniji dodjela ''European Excellence Awarda'' u Dublinu, te na dodjeli ''The Drum Social Buzz Awarda'' 28. studenog u Londonu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju