Muy Moi u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Intrigantni Španjolac Muy Moi audicijskim nastupom šokirao je žiri i publiku. Adrenalin je njegova strast i svojim nastupima želi postići šok, strah i nelagodu u publici. „Volim biti čudan“, objasnio je.

Iskreno cijeni reakcije publike. Svaki put kad ga netko nazove luđakom njemu je to kompliment. Voli i reakcije žirija, a ovoga puta obećao je Martini da će joj se nastup svidjeti.

 

"Bojim se da nećete dijeliti mišljenje koje ja imam. Prošli put je sve zaista bilo nevjerojatno. Toliko si me naučio na to da sam večeras ovo gledao kao vodu piti. Ja bih još vatre, stvari iz nosa jer ovo je ludilo", istaknuo je Fabijan.

"Definitivno se slažem s Fabijanom da je bilo jako drugačije u odnosu na audiciju. Ne bih se složila da je šteta, samim time sam uspjela većinu toga odgledati. Da li si me naviknuo na razinu tog grdog talenta ili ne. I dalje ne bih ovo opet gledala", ostala je pri istom mišljenju Martina.

"Bilo je danas puno kraće, ali ovo sa staklom je već bilo grozno. Ja sam jako emotivna i senzibilna pa suosjećam s ljudima. Imam osjećaj da osjećaš bol pa i ja osjećam bol. Ne znam da li bih gledala to ponovo. Ipak je bilo atraktivnije nego na audiciji. Sve u svemu nisi normalan i dobrodošao", poručila je Maja.

"Ovo je zaista u najmanju ruku odvratan, nenormalan, pomaknut, drugačiji talent i mi to volimo. Mi bi to gledali ponovo", kratak je bio Davor. 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju