Ne može se poreći kako postoji misterij oko blizanki Olsen te znatiželja o njihovim prilično skrivenim životima...

Nekada se znalo mnogo o Mary-Kate i Ashley Olsen, dok su bile na vrhuncu slave. Ovo je, naravno, bilo za vrijeme humoristične serije Puna kuća te nakon toga, u eri njihovih CD-a i filmova. Bile su to dvije slatke plave djevojčice koje su dijelile odgovornost uloge Michelle - najmlađe kćeri Tanner obitelji u Punoj kući.



Nedugo nakon toga, blizanke su se naglo povukle iz javnosti. Nisu se niti pojavile u novim nastavcima serije koja ih je učinila slavnima. U nastavku vam donosimo neke detalje njihovog života koje ipak nisu uspjele sakriti...

1. Mary-Kate dovode u vezu sa smrću Heatha Ledgera

Heath Ledger umro je 2008. godine od posljedica predoziranja. U to vrijeme viđao se s Mary-Kate. Njegova maserka pronašla ga je mrtvog i pokušala je tada nekoliko puta nazvati Mary-Kate. Nitko nije bio siguran zašto je maserka prvo zvala nju, a tek onda hitnu pomoć. Tijekom istrage, Mary-Kate nije htjela uopće razgovarati o Heathovoj uporabi droga. S vremenom, priča oko njegove smrti se smirila, no, ipak neki smatraju kako je upravo ona bila itekako s navedenim povezana. 

2. Ashleyina plastična operacija završila je nekrozom

Nekroza je lokalizirano odumiranje tkiva. Nerijetko nastaje kao posljedica plastične operacije. Tako je i Ashley Olsen nakon facelifta dobila modrice i oticanje na čitavom licu. Nasreću, brzo je reagirala i otišla liječniku koji je spriječio daljnje propadanje lica. 

3. Snimanje Pune kuće je skrivalo tajne

Kada su bile djeca, jednoj od blizanki je ispao prvi zub. Međutim, druga blizanka je i dalje imala sve zube. Budući da su u seriji glumile isti lik, zubar je napravio repliku zuba koji je blizanka kojoj je ispao zub morala nositi sve dok joj nije narastao.

4. Blizanke su postale milionerke prije 10. rođendana

Mary-Kate i Ashely Olsen su najmlađe Amerikanke koje su postale milionerke. Zbog uloge u seriji 'Puna kuća', ali i ostalim obiteljskim filmovima, postale su najmlađe milionerke u povijesti SAD-a koje su profit ostvarile same.

5. Modne ikone svoje generacije

U modu lika Michelle Tanner se ulagalo puno više nego mnogi misle. Producenti su često inspiraciju za njen stil tražili u modnim ikonama kao što su Marc Jacobs i modnih brendova kao što je Chanel.

 

Obiteljsku komediju 'Destinacija London' ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju