Mračna tajna koja Jennifer Lawrence dovodi u opasnosti.

Nedavno rastavljena Sarah (Elisabeth Sue) i njezina kći Elissa (Jennifer Lawrence) dosele se u mali ruralni gradić kako bi započele novi život. Kada se počnu događati zapanjujuće i neobjašnjive stvari, Sarah i Elissa shvate da je gradić u sjeni hladnih tajni. Prije nekoliko godina, u susjednoj kući, kći je ubila svoje roditelje i nestala. Jedini preživjeli bio je njezin brat Ryan (Max Thieriot). Unatoč protivljenju Sarah, Elissa započinje vezu s Ryanom. Kako se njihov odnos produbljuje sve se više uvlače u misterij opasniji no što su ikad mogle zamisliti...

Film 'Kuća na kraju ulice' je drama sa Jennifer Lawerence u ulozi tinejdžerice koja otkriva zapanjujuće tajne misteriozne kuće. Glumica nije slučajno odabrana za glavnu ulogu ako je suditi prema producentu Aronu Ryderu koji je izabrao upravo Jennifer zbog njezine izvedbe u filmu 'Winter's bone' iz 2010. godine. Došlo je i do pomaka u datumu objavljivanja filma jer je Jennifer iste godine snimala 'Igre gladi'. Film je stoga, umjesto u travnju, objavljen u rujnu 2012. godine.

Film je sniman u posebnom formatu kako bi se omogućila tzv. zrnasta slika koja je karakteristična starijim horor filmovima, a upotpunjuje doživljaj filma.

Scena filma u kojoj Jennifer pjeva je zapravo odglumljena. Iako je glumica snimila vlastitu verziju jedne od pjesama koju su producenti ocijenili 'nelošom', verziju koju čujemo u filmu izvodi pjevačica Sarah Rayne.

Što se događalo iza kulisa filma 'Kuća na kraju ulice' pogledajte u videu.

Napetu priču 'Kuća na kraju ulice' ne propustite pratiti u četvrtak navečer na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju