Eddie Murphy je glavni glumac, no ovaj lik glavna je zvijezda filma!

Jedne noći u Detroitu tijekom pucnjave u garaži, policajac Axel Foley (Eddie Murphy) vidi kako njegova šefa inspektora Douglasa Todda (Gil Hill) ubija lijepo odjeveni muškarac. Prije smrti, inspektor Todd zamoli Axela da uhvati krivca i on mu obeća da će to učiniti. Axel počinje istraživati i auto ubojice nalazi na Beverly Hillsu u Kaliforniji. Ondje se ponovno sastaje s prijateljem Billyjem Rosewoodom (Judge Reinhold).

U intervjuu kojeg je dao 1994. Eddie Murphy je izjavio kako se ovaj nastavak filma razlikuje od prethodna dva. Naime, Axel je sada, kako kaže, sazrio i nije više pametnjaković koji se neprestano šali. Murphy je težio tome da bude shvaćen kao ozbiljan akcijski glumac kao što su to Wesley Snipes i Denzel Washington.



No, iza njegove ozbiljnosti sakriveno je ipak nešto drugo. Naime, glumac Bronson Pinchot 2009. godinen otkrio je kako je Murphy tada bio izrazito depresivan. Dodao je kako najpoznatiji policajac Beverly Hillsa nije više bio energičan kao prije.

Ipak, isti taj glumac, dao je jednu od najboljih izvedbi tog filma glumeći nezaboravnog Sergea. Ono što mnogi ne znaju jest da je gluma ovog lika čista improvizacija. Pinchotov glumački talent osvojio je publiku koja je nakon posljednjeg nastavka filma zahtijevala nastavak samo s njim u glavnoj ulozi. Lik Sergea je bio toliko smiješan da su se ostali glumci jedva sudržavali da se ne nasmiju. Eddie Murphy je naglasio kako nikad nije znao što će Pinchot napraviti te je morao biti spreman s odgovorom na svaku šalu. Također, nekada je jedva dočekao da redatelj vikne 'rez' da prsne u smijeh.

Koliko je Bronsonova gluma genijalna pogledajte u videu:
 

 

Film 'Policajac s Beverly Hillsa 3' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju