Otvorila se Josipi i otkrla čime je privukla supruga. Pogledajte video...

Mama Marica i Josipa postale su, izgleda, jako bliske. 'Najopasnija' svekrva otkrila je Josipi kakva je ona bila u mladosti:



Igor je dan proveo s Višnjom i Hanny, a čini se kako mu ovaj dan neće ostati u dobrom sjećanju. Naime, priznao je Višnji da gaji određene emocije prema njoj, no razočarala ga je spoznaja da to isto nije i s njezine strane.

„Da su okolnosti drugačije, da li bi stvari tekle drugim tokom, vjerojatno ne bi. Nekada jednostavno prepoznaš da ti je netko za partnera za cijeli život, a netko ti može ostati kao prijatelj i držiš ga kao kvalitetnu osobu u životu. Sigurno nisam osjetila da je to dovoljno da bih ga izabrala za nekoga s kim bih provela cijeli život. Sigurno to nije dovoljno.“, izjavila je Višnja.

Usprkos tome, Igor je ipak odlučio kako će se i dalje boriti za Višnju, a iz showa je izbacio Josipu, koja eliminaciju nije očekivala. „Ja sam šokirana. Ne mogu uopće razmišljati, pogodilo me ovo.“, kazala je.

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju