Tek su mu 22 godine

Burak Dakak je mladi turski glumac, poznat je po ulozi u seriji Ezel. Ozbiljnije se počinje glumom baviti još 2008. godine, nakon pojavljivanja na televiziji Burak započinje svoju karijeru kao glumac u raznim turskim serijama i emisijama. Ovaj mladi turski glumac iza sebe ima zavidnu glumačku karijeru, a tek su mu 22 godine. Često se nađe na meti obožavateljica, a kako i ne bi bio - pogledajte kako Hasan (Burak) danas izgleda.

 

 

 

Ovog talentiranog mladog glumca imate priliku vidjeti u turskoj seriji "Gulperi" u kojoj glumi impluzivnog Hasana koji jako voli svoju obitelj, ali ne trpi nepravdu i nepoštivanje temeljnih tradicionalnih obiteljskih načela. On smatra da je odgovoran za svoju majku, svoju sestru blizanku i svog mlađeg brata. Hasan se zaljubljuje i u djevojku Artemis koja mu je podrška u svim životnim nedaćama. Čini se kako se Hasan (Burak) i Aretmis (Egzi) druže i u privatnom životu.

 

 

Seriju "Gulperi" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte na Nova Plus.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju