Nove transformacije kandidata pratite ove nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

U sljedećoj epizodi glazbenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo Lu Jakelić koja će se ovoga puta transformirati u planetarno popularnu američku pjevačicu Billie Eilish. ''Pokreti koje izvodi Billie se mogu nazvati jednom vrstom trzaja, a to su trzaji koje sam ja osjetila tijekom vježbanja ovog nastupa i u vratu i u donjem dijelu leđa'', kazala je Lu koja će na pozornici uprizoriti video spot velikog hita ''Bad guy''.

Nakon Mate Miše Kovača, Mario Valentić u sljedećoj epizodi potpuno će promijeniti stil, spol, kontinent i pretvorit će se u veliku indijsku zvijezdu Alku Yagnik te otpjevati pjesmu ''Ja Mustafa'' u verziji koja je izvedena u jednom bolivudskom filmu. ''Posljednjih tjedan dana proveo sam 'tisuće' sati vježbajući. Mozak će mi morati biti jako uključen i jako raditi'', kazao je Mario.
Plesni klasik iz ’90-ih izvest će Lana Klingor Mihić utjelovivši Taniu Evans iz ''Culture Beata'' ''Čim počne pjesma odmah mi dan postane ljepši. Ova je pjesma iz moje mladosti. Uživam u njoj i to mi je nostalgija. Meni će izvedba biti baš uživancija'', kazala je Lana.

Fabijan Pavao Medvešek nakon Dua Lipe, ovoga puta ući će u potpuno drugačiju ulogu koja mu se jako sviđa - transformirat će se u legendarnog Franka Sinatru. ''Ta pjesma ima jedan ključ za koji mislim da sam shvatio što je, a to je da treba ispričati tu priču, treba je probati približiti. Ako tu priču uspijem ispričati to će biti odlično'', rekao je Fabijan koji je oduševljen, kako samom ulogom tako i kostimom koji će dobiti.

U nedjelju ćemo vidjeti još i odličnog Marka Braića kao Massima, Marinu Orsag u senzualnom izdanju s gostom iznenađenja pri čemu će ona utjeloviti Borisa Novkovića, dok će Neda Parmać uskočiti u cipele repera Willa Smitha, a Sinišu Ružila gledat ćemo u dvostrukoj ulozi – Jasne Zlokić i Željka Bebeka.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" gledajte u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju