Gdje vam se više svidio?

Barış Kılıç, rođen 1978. u Arguvanu, preselio se s obitelji u Istanbul s pet godina. Nakon srednje škole Okmeydanı Anadolu diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Istanbulu. Kratko je živio u Sjedinjenim Državama, a dok je studirao počeo je glumiti u reklamama i debitirao na televiziji 2004. 

 

 

U seriji "Mostovi života" Barış tumači Omera Unala, brata Abdulaha Unala i šefa odjela za globalne investicije u tvrtkama Grupe Unal. Omer je odrastao u konzervativnoj obitelji koja je emigrirala s Krima, iako se školovao u inozemstvu. Odgajan je s poštovanjem prema tradiciji, ali i suvremenom životu. Prisiljen na rani brak sa Semom, s kojom ima sina, Omer se kasnije suočava s neslaganjem u braku i traži rastavu. Iako odan obitelji, Omer ne dopušta da ga itko gazi i uvijek iskazuje svoje mišljenje. Njegov susret s Kivildžim donosi najveće životno iskušenje.

Osim uloge Omera, Barış je poznat publici i po ulozi odvjetnika Efea u seriji "Prevara" koja se emitirala na Novoj TV. U kojoj vam se ulozi više svidio - kao Omer Unal u "Mostovima života" ili kao odvjetnik Efe u "Prevari"?

 

Seriju "Mostovi života" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju