Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić kao policijski duo Nino i Dino u seriji "Dar Mar"!

Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić nova su lica Dizmova! Jednojajčani blizanci Nino i Dino dolaze kao policijsko pojačanje najomiljenijoj PU. Jedva ih čekamo vidjeti ispred kamera serije "Dar Mar", očekuju nas urnebesne zgode zabavnog dua! 

Kako se ovaj dvojac snašao ispred kamera NoveBuzz, tko je pakirao porno časopise, a tko je pao sa stolca usred snimanja - pogledajte u videu!



 

Nino kojeg tumači Otašević i njegov brat Dino kojeg tumači Popović Volarić u seriji ''Dar Mar'' prvi put se pojavljuju u utorak 18. svibnja. Dino i Nino su policajci te sinovi Ružice (Vesna Tominac) i Vinka (Goran Grgić). Odabirom zanimanja dva brata skromne pameti, mislili su da će tako lakše namamiti gizmovačke djevojke. Bili su loši učenici, a sad su loši policajci, no slušaju sve što im kaže otac, a još se više boje oštre majke. Obojica su veliki ljubitelji auta i brzina te češće krše zakone nego što ih provode. Prevrtljivi su poput oca, no ne i toliko snalažljivi.

Ovaj urnebesni dvojac ne propustite od 18. svibnja u HIT seriji Nove TV, "Dar Mar"! Seriju pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju