Momčilo Otašević i Ana Uršula Najev za YouTube kanal Nove TV komentirali su brojne zanimljivosti koje sigurno niste očekivali

Tko se s kime najviše druži kada se kamere ugase, koje bi Lucine osobine Ana voljela imati te kakve sličnosti imaju Janko i Momčilo. Ne propustite saznati tko je ljubomoran na Konstantina Haaga te poslušajte savjete kako se zagrijati na niskim temperaturama.

Obitelj i ljubav, glavne su okosnice dramske dnevne serije ''Kumovi''. Cesta koja ima doći u zabačen kraj dijeli mjesto Zaglave na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane su novopečeni bogataši i gastarbajteri Macani, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci Akrapi, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada - povratnici Gotovci. Tri obitelji, Gotovac, Macan i Akrap, povezane kumstvom i interesom sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrijednije što imaju. Kad kumovi saznaju da su i braća, njihovo neprijateljstvo se još više rasplamsava, a počinje i natjecanje za očevu ostavštinu.

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju