Provjerili smo koliko se Momčilo i Ana Uršula zapravo poznaju!

 U očekivanju početka nove sezone serije 'Kumovi' prisjetili smo se zabavnih trenutaka sa početka snimanja serije. Provjerili smo koliko se Momčilo i Ana Uršula zapravo poznaju! Nove epizode omiljene serije 'Kumovi' ne propustite od ponedjeljka na Novoj TV.

Macani, Gotovci, Akrapi, te ostali likovi uzbudljive serije koja je oduševila gledatelje, držali su nas u iščekivanju neko vrijeme, a posljednja epizoda prije pauze ostavila nas je s brojnim otvorenim pitanjima i situacijama.

Zlatan (Konstantin Haag) je od Stipana (Milan Štrljić) saznao dugo čuvanu tajnu, da je njegov zakonit otac – Vinko Macan (Vedran Mlikota). Kako će Jadranka (Daria Lorenzi) reagirati kada sazna ovu duboko skrivanu tajnu, hoće li napustiti Vinka i s kćerima napustiti Zaglave, te može li Vinko zadržati Jadranku i spasiti svoj brak, tek ćemo vidjeti. I samom Zlatanu ova vijest daje povoda razmisliti o odlasku iz kraja, a u novim nastavcima vidjet ćemo hoće li oprostiti Mirjani (Ecija Ojdanić) što mu je toliko dugo skrivala tajnu da je njegov otac cijelo vrijeme živio pokraj njega u Zaglavama i da je to ni više ni manje nego Vinko Macan. Vidjet ćemo uskoro i hoće li Zlatan pokušati za sobom povesti i Luce (Ana Uršula Najev), kojoj je isto postalo teško pratiti Jankov turbulentni život i ne može prijeći preko nesretne prevare s njezinom najboljom prijateljicom Vedranom (Jagoda Kumrić). Iako se Luce odbila pomiriti s Jankom, dio nje još uvijek misli na Janka. Hoće li u novim epizodama slušati svoje srce i oprostiti Janku ili će ostati uz pouzdanog Zlatana koji već ima planove za njihovu budućnost, saznat ćemo uskoro.

 Nove epizode serije 'Kumovi' ne propustite od ponedjeljka u 20:15 na Novoj TV

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju