„S guštom sam razbila tanjur, skoro njemu na glavu!“

Prvu večer u Grčkoj kandidatkinje showa 'Moje prvo putovanje' uputit će se po Marijevoj naredbi – u grčku tavernu kako bi se zabavile na grčki način. „Kada smo ušle u tu tavernu, bilo je jako lijepo. Mjesto mi se dopalo jer i tako ništa nisam vidjela. Njihova narodna muzika i ples, to mi je bilo nešto neopisivo, to neću nikada zaboraviti!“ kazala je Anica, dok je Natalija zaključila kako ju grčka glazba podsjeća na, kako kaže, „našu narodnu muziku“.

Nataliji neće dugo trebati da se opusti, pa će se ubrzo naći i na pozornici plešući trbušni ples s plesačicama. „Kada sam došla na pozornicu, bilo mi je neugodno, ali sam se poslije opustila.“, zaključuje. Za razliku od nje i Maje, Martina i Anica nisu bila raspoložene za plesanje. „Treba mi vremena, da netko dođe po mene i odvuče me. Onda se ne mogu skinuti s pozornice.“ dodaje Martina.

No, osim zanosnog trbušnog plesa, u večerašnjoj epizodi bit će i razbijanja tanjura. Prema grčkom vjerovanju, razbijanje tanjura na grčkim proslavama simbolizira tjeranje 'zlih duhova'. Zle duhove pokušala je otjerati Natalija, kojoj se ta grčka tradicija poprilično svidjela. „S guštom sam razbila tanjur, skoro njemu na glavu! To je tolika veselica kod njih.“ uzbuđeno je izjavila Natalija.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju