Ekipa reality serije 'Moje prvo putovanje' dva para vodi na prvo putovanje.

Prvi par su majka Anica Kralj i kći Martina Tenšek, a drugi par koji će doživjeti magične čari egzotične destinacije su najbolje prijateljice Maja Milišić i Natalija Andreškić. No, kako bi ovu avanturu učinili čim zanimljivijom kandidati ne znaju gdje putuju, a sve upute i zadatke tijekom cijelog putovanja dobivat će od voditelja Marija Petrekovića koji će im na tablete slati videe sa zadacima.

 Anica Kralj je domaćica iz Petrove Gore koja je većinu svog života posvetila djeci i brizi oko kuće. Nikada nigdje nije putovala, a velika želja joj je, kaže, da negdje ode i nešto vidi. Anica također nikada nije imala priliku boraviti u hotelu kao niti okusiti vožnju avionom. Hoće li prevladati strah prilikom svog prvog putovanja avionom, tek ćemo doznati. Za sebe kaže da je iskrena osoba, ali i da brzo plane.

S Anicom će na put tridesetogodišnja kći Martina koja radi kao konobarica. Majka je dvoje djece, živi s roditeljima i dvojicom braće u obiteljskoj kući. Martina, izuzev jednodnevnih školskih izleta, nije nigdje putovala, kao što se nije vozila avionom, stoga će putovanje biti prava avantura za ovaj par. U slobodno vrijeme voli gledati nogomet, a neostvarena želja joj je, osim tetoviranja, i polaganje vozačkog ispita za kamion. Majka Anica i kći Martina, kažu, dosta su bliske, ali se znaju često i posvađati.

Drugi par koji će se također upustiti u avanturu života su dvije mlade djevojke. Dvadeseterogodišnja Maja dolazi iz Ivankova, a živi u Zagrebu. Po struci je fitofarmaceut, no zaposlena je kao knjigovotkinja. Za sebe kaže da je avanturistica, simpatična, optimist, energična djevojka te ovisnica o adrenalinu. Obožava izlaske i druženja s prijateljima i obitelji. U slobodno vrijeme bavi se modelingom, a jedan hrvatski portal ju je proglasio 'Kraljicom Instagrama'. Njezina putovanja su se do sada odnosila na posjete rodbini, pa se putovanju s najboljom prijateljicom izrazito veseli.

Godinu dana starija prijateljica Natalija dolazi iz Lopara s Raba gdje preko ljeta radi kao konobarica, dok zimske mjesece provodi u Zagrebu. Za sebe tvrdi da je avanturistica, komunikativna i zabavna. U slobodno vrijeme bavi se također modelingom, a voli i izlaske te vježbanje. Do sada je putovala samo u Sloveniju, a sada će se po prvi puta u životu voziti i avionom.


 

Što očekuje ova dva para na njihovom putovanju, hoće li se snaći te hoće li uspješno izvršiti zadatke koje će im voditelj Mario Petreković dodijeliti, gledatelji će imati priliku pratiti na Novoj TV!

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju