Glumčev redateljski debi koji će malo koga ostaviti ravnodušnim...

 'U okovima pakla' redateljski je debi Ryana Phillippea. Ovaj novak u redateljskom svijetu također je igrao i glavnu ulogu u filmu.

Glumac i redatelj koristio je svoju vlastitu kuću kao kuću glavnog lika filma. Interijer kuće postao je set i za snimanja je bio gotovo netaknut. Mnogi tvrde kako ovo može značiti da se redatelj zaista poistovjećivao s likom.
Također, glavni lik, Reagan Pearce, dijeli iste inicijale R.P. kao i Ryan Philippe.



Stigavši na lokaciju snimanja filma u mali grad, poznatog mladog glumca Reagana Pearcea (Ryan Phillippe) otmu dva lakrdijaša te ga odvezu u udaljenu šupu usred močvare. Zavezan i ušutkan, Reagan bespomoćno gleda kako zagonetna dvojica svijetu otkrivaju njegove najintimnije tajne, uništavajući mu pritom ugled i karijeru. Kad otkrije motiv za otmicu, Reagan shvaća da ga razbijači ne namjeravaju pustiti. Preuzima stvari u svoje ruke i smišlja nasilan bijeg, koji će na njegovim rukama ostaviti više od krvi.

Film je sniman u Baton Rougeu, glavnom gradu savezne države Louisiane. Močvarna Louisiana je zapravo vrlo poznata po mračnim urbanim mitovima. Stanovnici Louisiane su jako dobro upoznati s legendama i strašnim pričama. Sam Baton Rouge, prema nekima ima čak desetak 'ukletih mjesta' poput oronulih bolnica, kaznionice te groblja. Stoga ni ne čudi da je Phillippe odabrao upravo ovu lokaciju za snimanje trilera 'U okovima pakla'. Sam film je izrazito zanimljiv i neizvjestan. Bogat je prekrasnim snimkama krajolika i zajedno s odličnim izborom glazbe čini nezaboravnu kombinaciju. Scenarij je vrlo dobro zamišljen i sadrži brojne preokrete. Filma ima vrlo jaku poruku o karmi i zasigurno će vas držati na rubu stolca!



Napeti triler 'U okovima pakla' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju