Gol.hr od sada nudi još bogatiji sadržaj za sve ljubitelje nogometa uz podcast s atraktivnim analizama, ekskluzivnim gostovanjima i iskusnim stručnjacima.

Najpopularniji podcast o Hrvatskoj nogometnoj ligi ''Utakmicu po utakmicu'' postao je dio portala gol.hr. Nova TV kao najjača multimedijalna kompanija koja kontinuirano ulaže u visoko kvalitetan digitalni sadržaj prepoznala je ovaj podcast kao dodatnu vrijednost kojim će unaprijediti ponudu za svoje čitatelje.

''Iznimno mi je drago što možemo potvrditi dolazak omiljenog podcasta ''Utakmicu po utakmicu'' na gol.hr. Nama su čitatelji uvijek na prvom mjestu pa će ovakav dodatan sadržaj biti prava poslastica za sve ljubitelje hrvatskog nogometa. Mnogi su bili jako razočarani kada su autori podcasta prestali s radom, ali vraćaju se u velikom stilu ponedjeljkom na gol.hr-u'', rekao je urednik portala gol.hr Ivan Šimac.

''Utakmicu po utakmicu'' podcast je u kojem iskusni sportski novinari i komentatori u opuštenoj atmosferi komentiraju utakmice i aktualnosti. U nešto manje od dvije godine prikupio je značajnu i snažnu bazu vjernih pratitelja, ali utjecaj samog podcasta bio je još veći – uspjeli su pridobiti publiku da ponovno počne pratiti HNL. Na gol.hr prikazivat će se svaki ponedjeljak u 21:00, izuzev tjedana kada je na snazi reprezentativna stanka i zimska, odnosno ljetna pauza.

''Kako se trenutno nalazimo na povijesnoj prekretnici za HNL kao ligu, nismo mogli zamisliti da u medijskom smislu ''Utakmicu po utakmicu'' ne bude sjecište svih ljubitelja domaćeg klupskog nogometa. Gol.hr je prije svega ispred nas iznio viziju podudarnu našoj viziji. Želimo s ovim projektom nastaviti pomicati granice u našem sportskom novinarstvu i sigurni smo da u partnerstvu s gol.hr možemo to ostvariti.'', rekao je jedna od autora podcasta Ivan Ljubić.

 
Uspješnost digitalne strategije Nova TV grupe redovito potvrđuju i podaci o čitanosti. Nakon što je prošlu godinu završio na prvom mjestu, DNEVNIK.hr i ove je godine najčitaniji portal u Hrvatskoj što potvrđuju i mjerenja u Ipsos Dotmetricsu.

Izvor podataka: Gemius Audience; Ipsos Dotmetrics

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju