U finalu velike domaće nagrade MIXX 2022 u kategoriji Alati/Platforme: Best Mobile App.

 Mobilna aplikacija najčitanijeg domaćeg portala DNEVNIK.hr-a, dobila je važno priznanje – ušla je u finale velike domaće nagrade MIXX 2022 u kategoriji Alati/Platforme: Best Mobile App.

Finalisti su odabrani po kriterijima strategije, izvedbe, kreativnosti i postignutih rezultata, a ne čudi da je naša aplikacija u svim kategorijama osvojila visoke ocjene koje su je dovele do finala.

Ulazak u finale za najbolju aplikaciju samo je potvrda onoga što su i čitatelji prepoznali – aplikacija je do sada preuzeta gotovo 90.000 puta te je na trgovinama aplikacija najbolje ocijenjena news aplikacija.

Nova aplikacija je brza, pregledna i jednostavna za korištenje pa čitatelji lako mogu pristupiti sadržaju koji ih zanima, bilo da se radi o vijestima, galerijama ili video sadržaju. Aplikacija donosi i jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala: gol.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, punkufer.hr, zimo, folder.hr i TV sadržaje, i to njihovim odabirom u meniju aplikacije ili povlačenjem stranica lijevo-desno.

 

Čitatelji također imaju i niz mogućnosti za prilagodbu i personalizaciju aplikacije – osim odabira crne ili bijele boje sučelja te veličine fonta, mogu odabrati na koje teme žele biti pretplaćeni, tj. za koje žele dobivati obavijesti, a putem opcije ''Imaš priču?'' i sami mogu poslati vijesti ili priču redakciji portala.

Novu DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE, a za iOS uređaje OVDJE.

Pobjednici će biti proglašeni na nadolazećim Danima komunikacija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju