Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a pobijedila konkurenciju iz cijelog svijeta!

Nova TV nastavlja nizati uspjehe na svjetskoj razini. Na 15. dodjeli Europskih nagrada za digitalne medije koju dodjeljuje World Association of News Publishers, mobilna aplikacija najčitanijeg domaćeg portala DNEVNIK.hr proglašena je najboljom u kategoriji News internetske stranice ili mobilne usluge.

''Drago nam je što je mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a u tehnološkom i inovativnom smislu još jednom prepoznata na međunarodnoj razini. Ova nagrada rezultat je rada tima vrhunskih stručnjaka i potvrđuje da predvodimo trendove u medijskoj industriji. I dalje ćemo nastojati osluškivati i odgovarati na potrebe svojih čitatelja kako bi njihovo iskustvo učinili još boljim i kvalitetnijim. '', poručila je direktorica Novih medija Nove TV Maja Blumenšajn.

U objašnjenju nagrade stoji kako je DNEVNIK.hr razvio modernu aplikaciju koja nudi bolju preglednost, jednostavno i intuitivno sučelje koje odgovara na potrebe široke ciljne publike. Ono što je oduševilo žiri bili su i rezultati koji su bili impresivni, broj stvarnih korisnika koji se gotovo udvostručio na mjesečnoj bazi. Aplikacija ima intuitivnije, preglednije, vizualno atraktivnije sučelje te pametnije povezivanje i prezentaciju sadržaja i tematskih cjelina, što potiče korisnike na preuzimanje aplikacije na svoje mobilne uređaje.

''Izgleda vrlo dobro na različitim platformama. Ima dobru kombinaciju videa i slike. Sve u svemu, stvarno lijep proizvod koji potiče korisnika da klikne i nastavi dalje.'', bili su neki od komentara članova žirija.



Nagrade koje dodjeljuje World Assocciation of News Publishers odaju priznanje izdavačima čiji se projekti mogu pohvaliti visokim standardom inovativnosti i poznavanjem potreba svoje publike.
 

Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a već je prepoznata na domaćoj i međunarodnoj sceni medijske industrije. Na Danima komunikacija u ožujku ove godine nagrađena ja nagradom MIXX, a ušla je u finale čak dvije kategorije prestižne nagrade ''Digiday Media Awards Europe''. Bila je nominirana u kategoriji Best Digital Product Innovation i Best Publisher Platform te se tako našla u konkurenciji s nekima od najvažnijih medija na svijetu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju