Naš uspješni influencer pravi je primjer mladima da se isplati biti svoj.

 Marco Cuccurin natjecat će se u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", što mu je oduvijek bila želja, a nama je ispričao i kako je tekao njegov trnovit put od neimaštine do zvijezde društvenih mreža.

Za showbuzz.hr otkrio je ima li plesačkog iskustva, koja su očekivanja od show-a te još brojne zanimljivosti. 

"Naravno da sam priželjkivao biti u showu ''Ples sa zvijezdama''. Ja sam dijete koje je odraslo uz svoju nonu i uvijek je gledala ''Ples sa zvijezdama'', tako da mi se ostvaruje želja. Ja sam bio onaj dečko koji bi uzeo nonu i prijateljicu i glumio da je u '''Plesu sa zvijezdama'', pa mogu sa sigurnošću reći da je ovo ostvarenje mojih snova" rekao je Marco.

Marco je jedan vrlo svestran mladić - osim što je uspješan influencer, pokazao je i da je sposoban izgraditi kuću, radi i na glazbenoj karijeri, po struci je kuhar i vizažist, a sada se našao u plesu. Za showbuzz.hr otkrio je što još možemo očekivati od njega i ima li mu kraja? Cijeli intervju pogledajte na showbuzz.hr.

 

 

Plesni spektakl oko sebe okuplja brojne televizijske profesionalce, osim kandidata i žirija za jedinstveni vizualni doživljaj zaslužni su sektori kostima i šminke, rekviziteri te svi ostali članovi mnogobrojne produkcije showa. Još pamtimo najsjajnije kostime, jedinstvene kreacije, očaravajuće scenografije te glamuroznu atmosferu i glazbeni ugođaj proteklih sezona, a produkcija Nove TV pobrinut će se da nas ove godine jedinstvenim plesnim točkama i emotivnim pričama očara još više.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju