U kojoj vas je ulozi najviše osvojio? Otkrijte nam svoje mišljenje u anketi!

Mladi i talentirani glumac Konstantin Haag iz uloge u ulogu sve više oduševljava. Prva uloga kojom ga je publika i upoznala je ona mladog delinkventa Gorana u dramskoj seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi".

Potom se pridružio uhodanoj glumačkoj ekipi u drugoj sezoni humoristične serije "Dar Mar" gdje je kao mladi i ambiciozni Jurgen nakratko zaboravio svoju nacionalnost i postao - Nijemac.

 


U novoj seriji Nove TV koja je već osvojila gledateljem, gledamo ga u posve drugačijoj ulozi od do sada viđenog, kao seoskog zavodnika, klesara Zlatana.


Zlatan je, Mirjanin sin, bivši Lucin momak, ali i tiha patnja svih cura u Zaglavama. I šire. Muškarci ga cijene. Pametan, muževan, sposoban, svoj. Odrastao bez oca, privržen mami, izrazito zaštitnički nastrojen, svjestan uloge "muškarca u kući". Iako ga Mirjana obožava, nije ga razmazila. Od malih nogu je pomagao u gostioni i radio razne poslove po mjestu. Spretan je s rukama i vješt klesar.

U kojoj je ulozi Konstantin Haag vas najviše oduševio? Je li to Goran, Jurgen ili Zlatan? Otkrijte nam svoje mišljenje u anketi: 

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 



Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju