U 'Zlatnim dvorima' gledatelje očekuju nove zavrzlame omiljenih likova iz Zlatopolja. Dok Mladen nastoji osvojiti Anu, Martina odustaje od fakulteta zbog ljubavi, a potencijalne podzemne vode pod selom uzrokovat će nove razmirice.

Mladen se svim silama trudi osvojiti Anu i daje sve od sebe da mu Ana uzvrati simpatije, pa čak iskorištava Antunovo neprijateljstvo prema Petru da se Antunu uvuče pod kožu. Međutim, izgleda da Ana zasad nije impresionirana njegovim potezima.



U selu će i sljedeći tjedan podzemne vode biti glavna tema rasprava. Vesna rašljama istražuje jezero i posumnja da skuhane ribe imaju veze s podzemnim vodama ispod kuće Galovićevih. Petar joj odluči pomoći kada sazna da staro geološko istraživanje ne pokazuje podzemne vode, pa naruči novo istraživanje.



S druge strane, Nikola se svim silama trudi odagnati sumnju sa sebe, a zabrinuti ukućani predlažu mu da sam prizna Galovićima istinu o izvoru. Obruč oko njega tijekom tjedna će se sve više stezati, no hoće li Nikola naposljetku priznati Antunu što je izveo?



U međuvremenu, Martina odluči odustati od fakulteta samo kako bi ostala s Ivanom, s obzirom na to da on ne želi ići s njom u London. Ivan je nagovara da to ne učini, no ona ga ipak neće poslušati. Kad Vinko za to sazna, bit će bijesan i dat će sve od sebe da joj promijeni planove, a Ivan će stati na njegovu stranu, što će Martinu povrijediti. Hoće li Martina poslušati Vinka ili će riskirati svoju budućnost samo zbog Ivana?



Irena postaje sve više ljubomorna zbog Vinkova učestalog druženja sa Sonjom, posebice kada ih zatekne kako sami uživaju u vinu na proslavi njihove male mature. Pripita Helena uhvatit će Neru i Jana u nezgodnom položaju, a Nera će još jednom grubo odbiti Jana koji je i dalje zaluđen njome. S druge strane, Petar postaje sumnjičav…



U Zlatopolju ćemo vidjeti i pravu seljačku bunu pod Holcerovom organizatorskom palicom! Nikola će potajno pobjeći iz sela, a netko će biti i uhićen. O kome se radi i zašto će Zlatopoljci podignuti bunu? S kim će se Domagoj potući i koji je uzrok kaosa koji nas do kraja tjedna očekuje u selu?



Ne propustite doznati novim nastavcima 'Zlatnih dvora' na Novoj TV, apropuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju