Josip nije mogao sakriti svoje nezadovoljstvo.

Baš kako je i obećala – Krstina Mandarina iznenadila je farmere svojim odabirom pa će tako ulogu gazdarice u narednom tjednu obnašati Andrijana. ''Drago mi je da me Kike odabrala, to mi je jako velika čast'' kazala je Andrijana, no kako kaže, kada je malo razmislila, shvatila je da i nije gazdarica u najpovoljnijem tjednu obzirom da su pali tjedni zadatak i nisu zaradili novce. ''Možda se neće svi slagati s mojim odlukama, ali ja to moram provesti. Poslušat ću sve sugestije farmera, ali moja će biti zadnja'' odlučna je.

Dok je većina farmera bila sretna radi nje, Josip nije mogao sakriti svoje nezadovoljstvo, obzirom da je očekivao kako će on postati novi gazda. ''Iznenađen sam jer Kristina je dosta pričala o svim kandidatima, čak sam mislio da joj se Andrijana ne sviđa'' kazao je te zaključio: ''Eto, Kristina je puna iznenađenja!''Nakon što je farma dobila novu gazdaricu, na imanje su stigli mentor Jure i Frano koji su im objasnili da ih ovoga tjedna čeka tjedni zadatak ujedinjen s borbom imuniteta. Naime, farmeri su se podijelili u dva tima, jedan na čelu sa Sašom, a drugi s Josipom te ih očekuje borba u branju grožđa. Onaj tim koji pobijedi, odnosno ubere više grožđa, bit će nagrađen tako što će svome vođi osigurati imunitet, a tim koji izgubi, kazao je Frano, također će dobiti nagradu, no to će tek kasnije doznati o čemu se radi.

Kako je na farmi pala kiša, borba je odgođena, no farmeri su već razvili strategije. ''Odradit ćemo zadatak vrhunski i najbolje kao i uvijek. Pobijedit će moj tim i Josip će imati imunitet jer će inače izgoriti, on jedva čeka da poberemo svo grožđe'' kazala je Maja koja je u Josipovom timu, a on je kaže, odabrao pobjednički tim: ''Odabrao sam dobre kandidate, brze, spretne, atletičare!''

No, ova borba za Josipa ima poseban značaj, jer kako tvrdi, nova gazdarica ima ga na piku. ''Imam taj neki osjećaj da sam ja Andrijani trn u oku, evo sad su nastale tenzije'' otkrio je Josip te dodao: ''Nadam se da neće svoje frustracije prema meni iskazivati u ovom zadatku, ali u slučaju da bude, ja sam zato odabrao ljude koji će brže raditi i trčati kako bi odradili zadatak!''Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju