'Najljepše mi je kada nekome tko počinje mogu prenjeti svoja iskustva u novinarstvu', izjavio je Bago.

Studenti druge godine studija novinarstva na Veleučilištu VERN' danas su u sklopu predavanja imali priliku razgovarati o iskustvima u novinarstvu s urednikom i novinarom Nove TV, Mislavom Bagom.
Studenti su profesoru izrazili želju za razgovor s Mislavom Bagom, kojeg smatraju jednim od najpopularnijih i najprofesionalnijih novinara u Hrvatskoj. Predavanje i razgovor je održan na temu predizbornog, izbornog i postizbornog izvještavanja te praćenja područja politike, a studenti su imali priliku čuti mnoge primjere iz prakse kojima mogu obogatiti vlastito znanje.


Studenti su Bagi postavili niz pitanja, a osobito ih je zanimalo umijeće intervjuiranja u kojem je Mislav Bago, prema misljenju studenata najbolji u Hrvatskoj.


Najljepše mi je kada nekome tko počinje mogu prenjeti svoja iskustva u novinarstvu. Volim naglasiti kako je ovaj posao maraton, a ne šprint i da je pun pozitivnih i negativnih trenutaka. Cijenim dijalog sa studentima i mladima te izbjegavam držati ex cathedra predavanja. U razgovoru sa studentima i mladim kolegama novinarima želim čuti što njih muči ili zanima i vjerujte mi to su najbolji razgovori na obostrano zadovoljstvo“, osvrnuo se Mislav Bago na gostujuće predavanje pred studentima i izrazio želju za novim sličnim prilikama.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju