Ne propustite!

U novom izdanju rubrike IN magazina Tajne iz refrena Miroslav Škoro otkrio je da ga je za pjesmu „Tamo gdje je dom“ inspirirao Ivica Kostelić – i to nakon što je vidio koliko truda, rada i ponosa je Ivica ulagao u svaku svoju pobjedu na skijaškoj stazi. Progovorio je Škoro i o stihu pjesme “Otvor ženo kapiju“ o kojemu kaže "man' se očenaša", a kojeg su mu zamjerali neki svećenici. Dotaknuo se i politike i priznao koliko je njegova politička karijera utjecala na onu glazbenu te što je zajedničko nekim njegovim kolegama glazbenicima i saborskim zastupnicima.

Franco Pepe najpoznatiji je pizzaiolo na svijetu. Posjetitelji iz raznih zemalja slijevaju se u talijanski gradić Caiazzo u želji da probaju samo jedno – poznatu pizzu Franca Pepea. A on je prije nekoliko dana posjetio Lijepu Našu i pokazao zašto je pravi majstor u onome što radi. U njegovoj obitelji ljubav prema pizzi prenosi se generacijama.

U čemu leži tajna pizze Franca Pepea, koje inovativne verzije nose njegov potpis i kako je započeo put koji ga je lansirao u vrh gastro-scene, provjerila je novinarka Matea Slogar.

IN magazin ne propustite danas od 17.30 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju