Miroslav i Silvija Kasumović na audicijskom nastupu Supertalenta.

 Pored angažmana u plesnom studiju i drugih obveza kažu da nemaju previše vremena za sebe i uživanje pa još uvijek čekaju kad će uloviti dio za odmor i opuštanje.

„Najviše mi se svidjela ta vaša sinergija i općenito privatno mi je to užasno simpatično i lijepo. To zajedništvo i leptirići na početku braka neka samo potraju. Međutim nije se desila koreografija i to je ono što me zapravo malo rastužuje jer potencijal je evidentan, ali ekipa nije se desilo“, istaknula je Martina.

„Ja se ne mogu oteti dojmu da je nekako malo u koreografiji prevladao jazz dance. Možda i griješim. Trunčicu bih se složio s Martinom da se nije dogodio onaj wow efekt. Možda smo mi tu malo izbirljivi. Ja sam uživao gledajući vas i drago mi je da ljudi u braku mogu i tako skladno plesati. Fabijan im je dao poticajni NE, a od ostalih članova žirija dobili su prolaz.

 
Miroslav i Silvija su novopečeni bračni par iz Osijeka. Upoznali su se, zaljubili i nastavili zajednički živjeti kroz ples. Upoznali su se preko prijatelja, kada su oboje bili u vezama. Nikada se nisu pretjerano svidjeli jedno drugom, no onda se dogodio neki klik i zaljubili su se. Vrlo brzo su počeli živjeti zajedno, a u pandemijskom ludilu zajednički su otvorili plesni klub u Osijeku jer su vrlo brzo shvatili da žele graditi život u svom rodnom kraju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju