„Meni su Kumovi dali kumove, mi smo familija postali“

Nova sezona najgledanije domaće serije ''Kumovi'' počela je s emitiranjem ovoga tjedna na Novoj TV. Svi ljubitelji serije oduševljeni su, ne samo dolaskom novih likova nego i dubljim razvojem onih koji su već osvojili srca vjerne publike. Dva poznata lica Mirna Mihelčić i Nika Barišić, perspektivne mlade nade domaće glumačke scene, uoči početka nove sezone prisjetile su se svojih početaka i prve probe na setu ''Kumova'' te zajedničkih nezaboravnih scena.

Priča o njihovom susretu, kad su slučajno naišle jedna na drugu ljeti dok su upisivale akademiju, samo je nagovijestila buduće uspjehe. Četiri godine kasnije, Mirna i Nika dobile su poziv utjeloviti sestrične u ''Kumovima''. Njihova suradnja na setu nije samo profesionalna, već je ispunjena i prijateljstvom, što doprinosi autentičnosti njihovih uloga.

Uz obećanje nove doze zapleta i nepredvidivosti, nova sezona omiljene serije ovim dvjema glumicama donijela je brojne novosti. „Meni je ovo najdraža sezona koju smo snimali dosad. Lara ima novi posao, napokon se stacionira, mislim nije najreprezentativniji, ali ok. I nađe još nešto, ali to ćete vidjeti sami“, zagonetno najavljuje Nika, a Mirna dodaje: „Kako dolaze novi ljudi, tako se i nama sve mijenja. Meni se Matija mijenja potpuno – fizički, životno, sve joj se mijenja u životu. Ja se veselim to gledati.“

Najavljujući razvoj svojih likova, zaigrale su pitalicu u kojoj otkrivaju male tajne svakodnevnih snimanja, što su sve naučile od starijih kolega, koje će vrijednosti iz ''Kumova'' sa sobom ponijeti kroz život i mnoge druge zanimljivosti.

Seriju Kumovi ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju