Snimku borbe Mirka Cro Copa Filipovića protiv Muhammeda 'King Mo' Lawala na Novoj TV gledalo je 693.478 gledalja*.

Spektakularnu pobjedu Mirka nokautom pratio je gotovo svaki drugi gledatelj pred TV ekranom pa je tako snimka borbe ostvarila 46,0 posto udjela u gledanosti. Prijenos cijele manifestacije uživo putem portala gol.hr pratilo je 140.281 jedinstvenih korisnika, video snimke borbi s manifestacije na portalu pogledalo je 265.668 jedinstvenih korisnika.

Gledatelji će i iduću polufinalnu Mirkovu borbu moći pogledati na Novoj TV i to u subotu u 20:55 sati, a ovisno o ishodu meča i finalnu borbu za naslov prvaka.



U subotu u sklopu Final round Rizin Fighting World GP 2016 našeg Mirka u polufinalnoj borbi čeka 180 kg težak Estonac Kaido 'Baruto' Hoovelson. Mirko će u jednom danu morati pobijediti dvije borbe kako bi se domogao Rizinovog pojasa prvaka. U prvoj borbi ga očekuje spomenuti Estonac Baruto, a ukoliko prođe u finale tamo će ga čekati pobjednik iz meča Valentin Moldavsky protiv Amira Aliakbarija.

Sve Mirkove borbe gledatelji će moći pratiti pod komentatorskom palicom Vlade Bobana i stručnim sukomentatorom Igorom Pokrajcem. Istinski ljubitelji ovog sporta moći će i uživo (besplatno) pratiti sve borbe finalnog spektakla iz Tokya, na portalu Gol.hr koji od 7 sati prenosi polufinala i finale.

*Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 29.12. 2016.;
Ciljna skupina: 4+

Cijeli događaj pratite u subotu od 7 sati ujutro, UŽIVO na portalu GOL.hr, a više o pohodu CRO COP-a na naslov prvaka čitajte
OVDJE


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju