Ministar financija otrčao Jarun, otkrio što za njega znači stres te kako se hrani.

Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' provela je dan s ministrom financija Zdravkom Marićem. "Mislim da je meni dobro mjeriti tlak prije sjednice Vlade. Poslije sjednice možda baš i ne", rekao je.

S ministrom Marićem urednik emisije Dalibor Bosančić otrčao je krug oko zagrebačkog jezera Jarun. Ministar je prvi puta pred kamerama igrao košarku sa studentima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ali govorio i o stresu kao jednom od najvećih neprijatelja na svom poslu, kao i o svojem načinu prehrane. Gledatelji će imati priliku pogledati što na sve to kažu kineziolog, psiholog i obiteljski liječnik.

Pogledajte što vas očekuje u emisiji:


Novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat' donose priču o bolovanjima i traže odgovor na pitanje koja bolovanja liječnici najčešće pišu i u koje vrijeme.
Gledatelji ovaj tjedan u 'Zdravlju na kvadrat' imaju priliku doznati i koji su simptomi bolesne štitnjače te kako se ona liječi.


Ekipa emisije istražila je i hoće li od iduće godine poskupjeti lijekovi te koliko unosimo kalorija u sebe kada jedemo čips, štapiće, a istražili su i zašto netko želi trajni make-up i rade li ga i muškarci. Fitness treneri Manuela i Raul gledateljima će pokazati koje vježbe se mogu raditi doma ili u teretani kako bi imali jače i ljepše oblikovane noge.

Ne propustite novo izdanje emisije ''Zdravlje na kvadrat'' u subotu 19.studenog na Novoj TV!
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju