Voli mijenjati stilove, a breaking ga je osvojio zbog akrobacija.

Miljan Rančić je zaljubljenik je u ples, a u Supertalentu će se predstaviti breakdanceom koji ga je osvojio zbog toga što uključuje kombinaciju akrobacija i glazbe koja mu daje dodatnu čar koja je za njega neodoljiva. Voli mijenjati stilove, pa se osim u breakdanceu okušao i u salsi i bachati.

Već u prvim pokretima Miljan je zadobio potpunu pažnju publike, a žiri je bio iznenađen. „Moram priznati da mi se jako sviđa tvoj nastup. Sviđa mi se odabir muzike… A što se tiče tvog breakanja ja bih se usudio reći ako pogledamo unazad da je ovo bilo jedno od boljih, ako ne i najbolje. Izuzetno mi se sviđa tvoja kontrola. Kontrolu pokreta koju imaš je savršena, nema nepotrebnih trzavica, imaš jako dobre naglaske, pogotovo ono malo šale kad trebaš stati. Tako da je ovo za mene jedan onako kul upotpunjeni nastup“, poručio je Davor.

Martina je nastavila u svom tonu: „Komšija dragi ovo je definitivno bio iz više razloga najbolji breakerski nastup dosad u Supertalentu. Breakeri obično kad dođu, dođu u jednoj vrlo fizički krutoj formi. I kao mi smo sad frajeri koji ćemo nizati jednu figuru za drugom. Kod tebe mi se posebno svidjelo što si ušao zapravo kao plesač. Imaš strašnu plesnost u svom tijelu. Imaš između ovih breakerskih figura malo hip-hoperskog stava, komuniciraš s publikom na potpuno drugačiji način. Nisi sam sa sobom kao većina breakera, nego dapače tražiš tu komunikaciju s publikom. I iz tog razloga je ovo definitivno najbolji breakerski nastup koji sam ja vidjela na Supertalentu!“

Miljan sa sobom nosi četiri prolazna glasa, a želi sljedeći put nastupati uz pjesmu Josipe Lisac.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju