Ne propustite šestu sezonu urnebesne humoristične serije.

Popularna glumica Melissa McCarthy, koja je za ovu ulogu nagrađena Emmyjem, vraća se u šestoj sezoni urnebesne humoristične serije 'Mike i Molly', o svakodnevnici bračnoga para iz Chicaga koja je uz njihovu obitelj i prijatelje sve samo ne dosadna.

Mike Biggs (Billy Gardell) dobrodušni je policajac koji radi s duhovitim policijskim partnerom Carlom McMillanom (Reno Wilson). Mike je upoznao Molly Flynn (Melissa McCarthy), simpatičnu učiteljicu u osnovnoj školi, kada je to najmanje očekivao i gotovo odustao od traženja ljubavi.

Njih su se dvoje odmah poklopili, a njihova veza ubrzo je procvjetala. Kada su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, odlučili su se vjenčati, a kroz cijeli zajednički put pratila ih je i Mollyna privlačna starija sestra Victoria (Katy Mixon) i njihova koketna majka Joyce (Swoosie Kurtz), senegalski pisac Samuel (Nyambi Nyambi), Mikeov prijatelj Harry (David Anthony Higgins), Mikeova majka Peggy (Rondi Reed) i mnogi drugi koji su uvijek tu za njih kad im je potreban mudar savjet o ljubavi i braku.

U šestoj sezoni Molly nastavlja raditi kao izdavač, no njena odlučnost u karijeri pisanja uzrokuje probleme u njezinom odnosu s Mikeom. Ipak, na kraju dana imaju jedno drugo što je i najvažnije. A kad se spomene veza i zajednički život, s čim god ih život poželi iznenaditi, imaju spremne odgovore!


Opustite se uz životne izazove simpatičnog bračnog para iz Chicaga u šestoj sezoni humoristične serije 'Mike i Molly', od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju