Povratak u divljinu!

Mihaela Pavlović prva je kandidatkinja nove sezone Survivora. Gledateljima je već poznata iz prošle sezone u kojoj je zbog ozljede bila spriječena nastaviti svoje sudjelovanje u natjecanju. 

U novu sezonu ulazi, kako kaže, još spremnija i nada se ovoga puta sretnom završetku. Vidi sebe kao vođu tima, ali priznaje da to ipak ne bi voljela biti jer u Survivor uvjetim to nije nimalo jednostavno. Kao najveće izazove izdvaja glad i ograničenu higijenu, no kaže da je više ništa ne može iznenaditi.

Dubrovkinja Mihaela Pavlović po zanimanju je fitness trenerica koja je diplomu magistre kineziologije stekla na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Od malih nogu hobi joj je ribanje, stoga se u slobodno vrijeme rado upušta u plovidbu barkom, uživajući u miru i ljepoti rijeke. Kao njezin najveći životni uspjeh Mihaela ističe osvajanje Rektorove i Dekanove nagrade te priznanje za najuspješnijeg studenta generacije. Mihaela je sudjelovala u drugoj sezoni Survivora koju je napustila zbog ozljede na poligonu, no u trećoj sezoni dobila je priliku vratiti se i ponovno okušati u natjecanju kojem se izuzetno raduje.

 

 

„Osjećaj pred ulazak u Survivor je neopisiv. Mislim da ovaj osjećaj u životu možete doživjeti samo jednom. Ja imam tu sreću da sam dobila priliku da još jednom sudjelujem. Prošle sezone sam se ozlijedila u prvom danu na prvom poligonu. Odlučno se vraćam po sve ono što sam propustila prošle godine. Željno iščekujem poligone i sve ostalo što nas čeka“. Više o Mihaeli pročitajte na portalu showbuzz.

Novu sezonu Survivora pratite od ponedjeljka, 4. ožujka na Novoj TV.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju