Mihaela je obožavateljica sporta, a njezina je prva ljubav tenis.

Dubrovkinja Mihaela je fitnes trenerica čiji se rad bazira najviše na treninzima sa ženama, grupama djece manjih uzrasta te djecom s poteškoćama u razvoju. Jedan od njezinih najvećih uspjeha u životu bio je osvajanje rektorove i dekanove nagrade na Kineziološkom fakultetu u Splitu koji je završila kao najbolji student u svojoj generaciji. Mihaela je obožavateljica sporta, a njezina je prva ljubav tenis koji je za nju bio vodilja ka upisivanju Kineziološkog fakulteta. Obožava avanture, a još od djetinjstva zaljubljenik je u ribanje i dan-danas čuva svoje prve osti. Velika joj je želja bila sudjelovati u Survivoru i bila je vjerni obožavatelj prethodne sezone čiju nijednu epizodu nije propustila, a prijavila se kako bi testirala svoje granice.

Mihaela uz svoj stalni posao fitnes trenerice povremeno vozi taksi te treneria sveučilišnu žensku košarkašku ekipu s kojom je 2021. godine osvojila zlatnu, a 2022. srebrnu medalju na Državnim sveučilišnim igrama i plasirala se na Europske sveučilišne igre. Zbog sudjelovanja u Survivoru svoju ekipu neće moći predvoditi ove godine, koja bi joj bila treća zaredom, no bit će im najveća podrška iz Dominikanske Republike. Uz sportski duh, Mihaela ima izraženu kreativnu stranu, pa zajedno sa sestrom svoje slobodno vrijeme, kojeg priznaje i nema napretek, posvećuje izradi tradicionalnih ukrasa i kreativnih poklona za rođendane. Više o Mihaeli saznajte na portalu showbuzz.hr.

„U showu se najviše veselim ekipi. Upoznavanju novih ljudi. Doživljavanju novih avantura. Istraživanju otoka i oceana. Ma ukratko veselim se svakom danu kojeg ću provesti na Dominikani. Jedva čekam“, govori Mihaela.

 

 

Zabavno-natjecateljski show 'Survivor' uskoro se vraća na male ekrane! Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i natjecanja prepunog sportskih elemenata ovog će proljeća na Novoj TV uživati u novoj sezoni koja garantira veliko uzbuđenje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju