Smatra da su teške transformacije smisao ovog showa

Mia Negovetić mlada je pjevačica kojoj će najveći izazov u showu "Tvoje lice zvuči poznato" biti ples. Smatra da je svrha showa upravo dobiti transformaciju koju ne želiš jer je to onda pravi izazov. Što se tiče pjevačkih uzora, kaže da od svakog izvođača kojeg sluša pokupi ono što joj se najviše sviđa. Svoju kompetitivnost u ovom showu ocjenjuje s nulom – u TLZP je došla po novo iskustvo, nova prijateljstva i ostvariti si želju.

Mia je prvi put ostala zamijećena u javnosti nakon pjevanja himne Republike Hrvatske na svečanom mimohodu. Zatim je u natjecateljskom showu Zvjezdice odnijela pobjedu te otputovala u Ameriku na show 'Little Big Shots' zbog videa koji je s roditeljima objavila na YouTube te je i tu upisala uspjeh i ponijela titulu highlighta sezone.

 

 

Osim autorskih uspješnica i koncerata, glumila je u mjuziklu 'Magic Musical' s kojim je otputovala u Francusku. Radila je i sinkronizacije za dva crtića – 'Encanto' u ulozi Mirabel i 'Vaiana' u istoimenoj ulozi. Također, stvarala je i prepjev himne Primorsko-goranske županije, za koji je snimila glazbeni spot. Od tada je dio projekta 'Putevima Frankopana' čija je ponosna ambasadorica. Godine 2022. sudjelovala je i u showu Zvijezde pjevaju, gdje je bila mentorica i odnijela pobjedu sa svojim 'učenikom' i dobrim prijateljem Marcom Cuccurinom. Više o Miji pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledajte od nedjelje, 3. ožujka na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju