Video ostvario 250 tisuća pregleda!

Da su udružene kreativne snage dviju prijateljica, Mie Kovačić i Ide Prester pun pogodak, govore brojni pozitivni komentari na društvenim mrežama te rezultati gledanosti prve epizode zabavnog serijala ''Fakap''. Prva emisija, u kojoj je gošća poznata radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić, na portalu showbuzz.hr, te na društvenim mrežama ostvarila je više od 250.000 video pregleda.

''Fakap'' je rubrika koje će se jednom tjedno emitirati na portalu showbuzz.hr, a u prvoj emisiji u kojoj gosti moraju biti spremni otkriti one najnespretnije, najneugodnije i najnesmotrenije životne trenutke, Ida i Mia dobro su izrešetale Tatjanu Jurić.

Tatjana je Miu i Idu ugostila u svom zagrebačkom stanu te Im otkrila koja je to grozna situacija koju je doživjela prije puno godina, a još uvijek ju dobro pamti, te kako izgleda jedan jedini ulet muškarca koji joj se usudio vani prići. Tatjana je bila spremna podijeliti i svoj najveći profesionalni fakap. Prisjetila se psovanja u eteru i dodala da ta snimka i danas postoji na YouTubeu. ''Zvučim kao neka stara isfrustrirana ženturača nezadovoljna sama sa sobom, a ja ostala sama u studiju i sama sebi sam bila baš ok'', iskrena je Tatjana.

Tatjana je hrabro prihvatila i izazov koji su joj voditeljice zadale, tijekom kojeg je morala trojici muškaraca poslati poruku da joj hitno treba fotografija njihovih golih trbušnjaka, a njihovi su odgovori i više nego urnebesni, što se može pogledati u prvom ''Fakapu'' na showbuzz.hr-u.



Ida Prester i Mia Kovačić kao naši vodiči kroz svijet fakapa u druženju s poznatim osobama iz javnog života pokušat će kroz njihove ispovijedi o naj fakapima života pronaći i fakap godine. O fakapu godine odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Ne propustite sljedeći ''Fakap'', u četvrtak, u 18 sati, kada će o svojim nezgodnim i škakljivim trenucima pričati poznati pjevač Luka Nižetić!

Izvor podataka:
Creator Studio, Instagram Insights, Google Analytics i YouTube analytics

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju