Mia Anočić Valentić smatra da joj je najveća konkurencija Ana, a Dalibor Petko strepi od hodanja u štiklama

Glumica Mia Anočić Valentić priznala je da je sudjelovanje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' iznimno zahtjevno, no da se veseli . ''Bolja sam glumica nego pjevačica'', kazala je Mia Anočić Valentić u video intervjuu za DNEVNIK.hr, a kako će se snaći u pjevačko plesnom showu Nove TV tek ćemo vidjeti.

Kao glumici, transformacije joj nisu strane, a kada bi mogla, transformirala bi se ona i mimo kazališta i ovog showa. ''Da se mogu u nekoga transformirati, onda bih se transformirala u nekog frajera i to tamnoputog, a prvi mi na pamet pada Snoop Dog jer je baš dobar frajer'', priznala je Mia pred kojom će svaki tjedan stajati žiri.

 




''Moj ego se mora znati nositi s dobrim i lošim kritikama jer i loša je kritika dobra kritika'', kazala je glumica. ''Što se tiče konkurencije, možda mi je najveća konkurencija Ana Gruica jer ona je jedina glumica kao i ja'', izjavila je Mia Anočić Valentić koja se veseli ovom projektu unatoč tome što je zahtjevan. ''U usporedbi s kazalištem ovo je puno teže jer tu moram i pjevati i plesati i glumiti istovremeno. Možda mi je i teže jer sam u kazalištu od devete godine. Ne znam hoće li biti teško, ali hrabra sam'', kazala je Mia koja, poput ostalih kandidata, jedva čeka da projekt krene.


Dalibor Petko također uživa u treninzima za popularni show. Popularni televizijski voditelj ovaj put naći će se zaista u jedinstvenoj ulozi koja, priznaje, nije ni malo lagana.



 

''Ovo je definitivno najzahtjevnije od svega što sam ikada radio u životu. Sve učim u hodu. I pjevanje i ples i glumu, a lovim i kondiciju i zrak'', priznaje Dalibor Petko. ''Najteže će mi biti utjeloviti nekog domaćeg pjevača jer ih sve poznajem i najteže će mi biti nositi štikle'', otkriva Petko.

Mia i Petko zajedno se s Bojanom Jambrošićem, Anom Gruicom, Mariom Rothom, Ivanom Mišerić i Danielom Bilićem i Nives Celzijus intenzivno priprema za novu sezonu popularnog showa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju