Mevlija Delić druga je natjecateljica koja je napustila MasterChef.

 Spoj tatarskog bifteka i agruma nije se svidio žiriju. Pa je to predjelo bilo presudno za odlazak crvenog tima u MasterChefov eliminacijski izazov. Za vrijeme eliminacijskog izazova imala je jasnu motivaciju. „Nisam još uvijek bila spremna za odlazak kući jer nisam još uvijek bila spremna za odlazak iz MasterChefa jer nisam dobila ono po šta sam došla tu“, istaknula je Mevlija.

Koje je još detalje otkrila za novatv.hr pogledajte u Nova Buzz videu.

Mevlijina juha bila je najbolje začinjena i najbliže izvornom okusu, no samo je nju predala pa je dobila i najmanji broj bodova. Anita je pak dobila najveći broj bodova. ''Ovo je poticaj da se više trgnem, da više radim, da budem fokusiraniji'', rekao je Leo kada je saznao da nastavlja svoje MasterChef putovanje.

''Kad si odabrala da nećeš imati pomoć, to je bilo jako hrabro'', rekao je Melkior Mevliji. ''Nisam htjela otići kući, jer nisam još dobila ono po što sam došla tu. Neću odustati od kuhanja, to je postalo moj život. Ja od toga živim'', istaknula je Mevlija te dodala da odlazi iz MasterChefa, ali da MasterChef ne odlazi iz nje. ''Ponosna sam na sebe'', zaključila je ona na kraju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju