Pratite show "Ples sa zvijezdama" na Novoj TV od 6. ožujka.

Valentina Walme jedna je od mentorica u showu "Ples sa zvijezdama", a uoči početka showa ne skriva svoje uzbuđenje zbog sudjelovanja.

"Ples sa Zvijezdama je show koji sam pratila otkad je izašla prva sezona. Obožavam koncept showa koji prikazuje odnos između mentora i zvijezde, emociju i napredak kroz emisiju", kazala nam je Valentina, koja je u showu "Ples sa zvijezdama" sudjelovala i 2013., kada joj je plesni partner bio Janko Popović Volarić, a u sezoni 2019. na Novoj TV nastupila je s Davorom Garićem.

Da na probama zabave ne nedostaje kandidati svakodnevno pokazuju na svojim društvenim mrežama. Valentina nam je otkrila kako teku pripreme i je li zadovoljna svojom zvijezdom.
"Moj partner napreduje svakim danom, sviđa mi se što je involviran u svaki segment probe, super se slažemo, zabavno nam je, ali zaista radimo punom parom. Treniramo svaki dan tri sata. Zadovoljna sam i sretna", govori.

 

 

Valentina je državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima, iza nje je više od 200 pobjeda na međunarodnim i domaćim turnirima, a s bratom Alanom čini prvi plesni par u Hrvatskoj koji je prešao u najvišu plesnu kategoriju u standardnim i latinoameričkim plesovima u jednom danu.

U ovogodišnjem showu natječu se i dva važna muškarca u njenom životu – brat Alan Walme i dečko Marko Petrić. Ne vidi ih kao konkurenciju i jako je veseli što imaju priliku zajedno biti dio ove plesne priče.

 

Za DNEVNIK.hr otkrila je za koga bi navijala kad bi se u finalu showa "Ples sa zvijezdama" našli njezin dečko i brat.

 Pratite show "Ples sa zvijezdama" na Novoj TV od 6. ožujka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju