"Ples sa zvijezdama" vraća se na Novu TV 6. ožujka, a jedno od novih lica koje ćemo gledati u showu je plesač Alan Walme, koji će se naći u ulozi mentora.

 Alan Walme je državni prvak u kombinaciji deset plesova i u standardnim plesovima te viceprvak u latinsko-američkim plesovima, no većim uspjehom od broja osvojenih prvenstava smatra broj prvaka koje je trenirao. Sa sestrom Valentinom pokupio je brojne medalje, pehare i priznanja ne samo na domaćim već i internacionalnim natjecanjima. Licencirani je sudac sportskog plesa pri Svjetskoj plesnoj federaciji WDSF. Surađivao je s brojnim zvijezdama kao što su Nataša Bekvalac, Leteći odred, Begini itd.

"Jako me razveselio poziv u show, pratim ga od malih nogu i oduvijek mi je bila želja nastupati kao mentor", rekao je Alan

"Probe napreduju punom parom, zadovoljan sam s partnericom, mislim da je talentirana i da ima ritma i da smo kliknuli što mislim da je bitnije od talenta", naglasio je Alana u intervjuu za DNEVNIK.hr portal. 

 

 

Alan je inače i brat naše poznate plesačice Valentine Walme, koja je također mentorica u novoj sezoni showa pa će se natjecati jedno protiv drugog.

"Ovo je prvi put da se natječemo jedan protiv drugoga, ne gledamo to na način tko će dalje dogurati ili napraviti bolji show. Međusobno smo si podrška i pomažemo si, ja znam sve njene adute kao što i ona moje tako da ih je teško iskoristiti protiv sestre", priznaje. Za DNEVNIK.hr je otkrio kako se kako on i sestra funkcioniraju kao plesni partneri . 

"Ne gledam na ovaj show na način da bi stekao popularnost, više bi mi godilo kad bi se netko zbog sestre i mene odlučio plesati, to bih potpisao odmah, tako da bih svojim budućim pratiteljima poručio: ne morate me zapratiti, radije upišite plesnu školu", poručuje Alan.

 

 

Ne propustite prvu emisiju uživo, 6.ožujka na Novoj TV, a ''Ples sa zvijezdama'' pratite osim na novatv.hr i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju