Nije zadovoljan radom farmera.

Jurica je s mentorom Jožom išao u obilazak farme i slušao Jožine upute. No, čini se kako Joža nije zadovoljan njihovim radom, a osobito plastenikom. „Postajem ljut. Stalno vam pripovijedam jedno te isto, a iz svega skupa ništa. Radim budalu od sebe i od vas!“, rekao je mentor Joža i dodao: „Neke stvari odrade da se odrade. Po mojem su dosta aljkavi, a to vjerojatno ovisi i o gazdi.“.



Joža se osvrnuo i na Kristinino gazdovanje proteklog tjedna te je rekao kako nije zadovoljan jer ima nedovršenog posla. Za Jožu su se farmeri previše opustili, bezvoljni su te nema one radosti koje bi na farmi trebalo biti. Farmerima je dovezao nacrt i materijal za lovačku čeku koju trebaj napraviti. Nakon Jožinog odlaska farmeri su se okupili za stolom i podijelili zadatke.



Napetosti među farmerima nastavljaju se i dalje, a ovaj put posvađale su se Matea i Anica. Pogledajte zbog čega je izbila svađa: 


 

Farmere su posjetili i biokozmetičari, pa su tako Srećko, Kristina i Edita imali priliku čuti i vidjeti kako se radi prirodna kozmetika, odnosno melem od smilja i lavande te sapun za lice i tijelo. „Nama će, ja mislim, najviše koristiti upravo sapun.“, zaključio je Srećko. Izrada prirodne kozmetike najviše se svidjela Kristini jer je to, kaže, njezin teritorij.



Hoće li farmeri sami izrađivati kozmetiku i hoće li Joža biti zadovoljan s Juricom kao gazdom ostaje nam za vidjeti.

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju