Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Kadrije ukopava Melek govoreći Sejit Aliju kako je nema u sobi. Melek se pojavljuje na vratima i od nje se očekuje objašnjenje gdje je bila u gluho doba noći. Pogledajte njeno objašnjenje:

 

Mithat priznaje svom ocu da nije ujedinio dijete s majkom kako bi razveselio Melek, već zato što mu nije priličilo ostaviti malo dijete u tuđim rukama. Za to vrijeme, Džumalijevi postupci potrest će Melek više od otrova koji će joj ubrizgati u žile.
Za vrijeme ručka u restoranu Alpaja neugodno iznenade policajci koji ga privedu u postaju. Na njegovo veliko iznenađenje ispostavlja se da je razlog njihova posjeta izvršenje naloga za uhićenje, a njihov poziv dobiva i Melek koja je pozvana zbog davanja izjave. Zumrut je unatoč svemu odlučna Halilu zasnovati obitelj i poziva Merjem na večeru. No iste večeri netko neočekivan pokuca na vrata konaka Širhan.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Melek" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju